« terug naar vorige pagina

MedGemak+ App downloaden

Wat kan ik allemaal met de app ‘MedGemak+’?

MedGemak+ is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw gezondheidszaken. Met MedGemak+ is uw huisartsenpraktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag eenvoudig en snel bereikbaar voor niet spoedeisende gezondheidszaken.

Bent u 16 jaar of ouder, dan kunt u gebruik maken van deze service.

MedGemak+ is een aanvulling op het patiënten portaal MijnGezondheid.net. Wilt u MedGemak gebruiken? Dan is het noodzakelijk dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Voor meer informatie zie: https://home.mijngezondheid.net/aanmelden/

Waar kan ik de app MedGemak+ downloaden?

U kunt de app gratis downloaden in de App Store (Apple telefoons) of via Google Play Store (Android telefoons).

Wat kan ik allemaal met de app MedGemak+?

 • Afspraken
  Maak online een afspraak met uw zorgverlener. De afspraak komt direct in de agenda van uw zorgverlener te staan. Als u dat wilt, ontvangt u een bevestiging en herinnering van de afspraak.
 • Berichten
  U kunt een vraag stellen aan uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Om uw vraag compleet te maken, kunt u een foto of bestand meesturen.
 • Medicatie
  In de app kunt u medicijnen bestellen die u al eerder heeft gebruikt. U ziet tot welke datum u voorraad heeft en wie de medicijnen heeft voorgeschreven.
 • Inneemwekker
  U kunt herinneringen instellen voor de momenten waarop medicatie in moet worden genomen

Is de app veilig?

Omdat in de app persoonlijke en medische gegevens te zien zijn, is het belangrijk dat u er zeker van kunt zijn dat alleen u toegang heeft tot de informatie. Daarom is er een koppeling met MijnGezondheid.net. In de app zelf wordt geen informatie opgeslagen.

Nadat de app gekoppeld is aan uw account in MijnGezondheid.net, kunt u in het vervolg eenvoudig inloggen met een 5-cijferige code die u zelf kiest. Deze methode voldoet aan de hoogste privacy-eisen en de huidige wet- en regelgeving.

Instructievideo inloggen mijngezondheid.net en koppelen app MedGemak+